AT & T & T-Mobile Galaxy S9 September updates provide the camera's night mode

rinnadewatasari 19/10/2021 1273

Samsung Galaxy S9 och Galaxy S9 + är bland de enheter som det koreanska företaget kommer att uppdatera till den senaste One UI 2.0 anpassade skalen som är baserad på Android 10.

Företaget började lansera den första betaversionen av Android 10 till Galaxy S10-serien i Europa för ett tag sedan, men det finns rapporter från Korea om att lanseringen har försenats av okända skäl.

En UI 2.0 beta för den amerikanska Galaxy S10 kommer snart

När det återupptas kan de som använder Galaxy S10, S10e och S10 + -varianter som säljs via Sprint och T-Mobile vara berättigade att prova Android 10 på sina apparater. Uppdateringen kommer också att finnas tillgänglig för amerikanska olåsta varianter, men ingen plats för AT&T och Verizon-varianter.

The first version of the One UI 2.0 beta will also miss the Galaxy Note 10 and Note 10+, but some parts claim that the duo will be partying in the second One UI 2.0 beta update in the future.

Bort från okända är några goda nyheter för användare av Galaxy S9 och Galaxy S9 + på T-Mobile och AT&T. Den förra pressade senast en uppdatering av de två S9-handenheterna med juli-säkerhetsuppdateringar och missade säkerhetsuppdateringarna i augusti.

I den senaste uppdateringen har T-Mobile hoppat över augusti-korrigeringen direkt till den nyare september-korrigeringen och även om den inte är den senaste oktober-korrigeringen ger den en riktigt cool funktion till kameran - stöd för dedikerat nattläge.

AT&T Galaxy S9 kamera nattläge (källa)

Uppdateringen har bekräftats för att komma fram som version

G960USQU6CSI2

för S9 och version

G965USQU6CSI2

för S9 +. Uppdateringen väger över 772 MB och nämner nästan ingenting i den officiella ändringsloggen.

Nedan är en skärmdump av T-Mobile-uppdateringen som ger ett dedikerat kameranattläge till Galaxy S9 och S9 +.

(Källa)

Medan någon på AT&T säger att den senaste uppdateringen lägger till nattläge till sin Galaxy S9-kamera, delade de inte den nya programversionen i fråga. På AT & T: s programvarusupportsida har den senaste uppdateringen i september dock programvaruversioner

G960USQS6CSH7 (S9)

och

G965USQS6CSH7 (S9 +)

.

Galaxy S9 och S9 + september-uppdateringen på AT&T väger

185 MB

, This is a small part of the T-Mo update of the same device. It is true that compared with previous models, later devices should get more improvements and new features.

AT&T och T-Mobile går nu med i stil med Verizon och Sprint-modeller på den uppdaterade säkerhetsuppdateringen i september tillsammans med stöd för det dedikerade nattkameraläget.

NOTERA:

Håll koll på vårt Samsung-avsnitt för mer relaterade nyheter och uppdateringar. För Android 10-relaterade saker, kolla in det här avsnittet.

Latest: AT&T & T-Mobile Galaxy S9 September updates bring camera night mode

Next: Samsung Galaxy S5