AT&T & T-Mobile Galaxy S9:n syyskuussa päivitetään kameranachtmodus

rinnadewatasari 18/10/2021 1274

Samsung Galaxy S9 ja Galaxy S9+ on varustettu korealaisella versiolla, joka on päivitetty uusimmalla One UI 2.0 -skin versiolla, joka on tarkoitettu Android 10:lle.

Het bedrijf is een tijdje geleden begonnen met het uitrollen van de eerste Android 10 beta-build voor Galaxy S10-serie in Europe, maar er komen berichten uit Korea dat de uitrol om onbekende redenen is uitrollen is uitrollen.

Binnenkort komt er een UI 2.0-beta voor de Amerikanse Galaxy S10

Haluatko sanoa, että Galaxy S10-, S10e- ja S10+-variantti on kehitetty Sprintin ja T-Mobilen kautta Android 10 -käyttöjärjestelmässä. De update zal ook beschikbaar zijn voor in de VS ontgrendelde varianten, maar er is geen plaats voor varianten van AT&T en Verizon.

De Galaxy Note 10 en Note 10+ ei ole saatavilla One UI 2.0 -päivitysversiosta, joka on päivitetty tweeden One UI 2.0 -päivityksen jälkeen.

Weg van het onbekende on uusi Galaxy S9:n ja Galaxy S9+:n T-Mobile ja AT&T. De eerste pushte voor het laatst een update naar de twee S9-handsets met beveiligingspatches van juli en miste de beveiligingspatches van augustus.

In de laatste update heeft T-Mobile de elokuu-patch Direct overgeslagen naar de uwere September-patch en hoewel het niet de laatste oktober-patch is, brengt het een echt coole functie naar de camera: ondersteuning votmode naar.

AT&T Galaxy S9 -kamera Nachtmodus (bron)

Er is bevestigd dat de update als versie aankomt

G960USQU6CSI2

voor de S9 en versie

G965USQU6CSI2

voor de S9+. Päivitä enemmän kuin 772 MB ja päivitä virallisessa muutoslokissa.

Alla on kuvakaappaus T-Mobilen päivityksestä, joka tuo erillisen kameran yötilan Galaxy S9:ään ja S9+:aan.

(Bron)

Hoewel iemand van AT&T zegt de nachtmodus toevoegt aan hun Galaxy S9-kamera, uusi ohjelmistoversio kwestie niet gedeeldissä. Op de software-ondersteuningspagina on AT&T heeft de viimeisimmät päivitykset syyskuun echter ohjelmistoversioista

G960USQS6CSH7 (S9)

fi

G965USQS6CSH7 (S9+)

.

De Galaxy S9 en S9+ syyskuun päivitys AT&T weegt

185 Mt

, Tämä on pieni osa saman laitteen T-Mo-päivitystä. On totta, että aikaisempiin malleihin verrattuna uusimpien laitteiden pitäisi saada enemmän parannuksia ja ehkä uusia ominaisuuksia.

AT&T en T-Mobile voegen zich nu bij modelen als Verizon en Sprint op de bijgewerkte beveiligingspatch van september, naast ondersteuning voor de speciale nachtcameramodus.

OPMERKING:

Houd onze Samsung-sectie in de gaten voor meer gerelateerd nieuws en updates. Katso tästä gedeelte voor Android 10-version versiosta.

Latest: Arvostele Samsung S3 Mini GT-I8190 -älypuhelin

Next: AT&T & T-Mobile Galaxy S9:n syyskuun päivitykset tuovat kameran yötilan