AT&T & T-Mobile Galaxy S9 September-updates brengen cameranachtmodus

rinnadewatasari 18/10/2021 1273

Samsung Galaxy S9 en Galaxy S9+ behoren tot de apparaten die het Koreaanse bedrijf zal updaten naar de nieuwste One UI 2.0 custom skin die is gebaseerd op Android 10.

Het bedrijf is een tijdje geleden begonnen met het uitrollen van de eerste Android 10 beta-build voor de Galaxy S10-serie in Europa, maar er komen berichten uit Korea dat de uitrol om onbekende redenen is uitgesteld.

Binnenkort komt er een UI 2.0-bèta voor de Amerikaanse Galaxy S10

Wanneer het wordt hervat, komen degenen die de Galaxy S10-, S10e- en S10+-varianten gebruiken die worden verkocht via Sprint en T-Mobile in aanmerking om Android 10 op hun sets te proberen. De update zal ook beschikbaar zijn voor in de VS ontgrendelde varianten, maar er is geen plaats voor varianten van AT&T en Verizon.

De Galaxy Note 10 en Note 10+ missen ook de eerste One UI 2.0-bèta-update, maar sommige secties beweren dat het duo zich bij de tweede One UI 2.0-bèta-update zal voegen.

Weg van het onbekende is er goed nieuws voor de gebruikers van de Galaxy S9 en Galaxy S9+ op T-Mobile en AT&T. De eerste pushte voor het laatst een update naar de twee S9-handsets met beveiligingspatches van juli en miste de beveiligingspatches van augustus.

In de laatste update heeft T-Mobile de augustus-patch direct overgeslagen naar de nieuwere september-patch en hoewel het niet de laatste oktober-patch is, brengt het een echt coole functie naar de camera: ondersteuning voor speciale nachtmodus.

AT&T Galaxy S9 Camera Nachtmodus (bron)

Er is bevestigd dat de update als versie aankomt

G960USQU6CSI2

voor de S9 en versie

G965USQU6CSI2

voor de S9+. De update weegt meer dan 772 MB en vermeldt zo ongeveer niets in de officiële changelog.

Below is a screenshot of the T-Mobile update, which brings a dedicated camera night mode to the Galaxy S9 and S9+.

(Bron)

Hoewel iemand van AT&T zegt dat de nieuwste update de nachtmodus toevoegt aan hun Galaxy S9-camera, hebben ze de nieuwe softwareversie in kwestie niet gedeeld. Op de software-ondersteuningspagina van AT&T heeft de meest recente update van september echter softwareversies

G960USQS6CSH7 (S9)

en

G965USQS6CSH7 (S9+)

.

De Galaxy S9 en S9+ september-update op AT&T weegt

185MB

, This is a small part of the T-Mo update of the same device. It is true that compared with previous models, the latest equipment should get more improvements and perhaps new features.

AT&T en T-Mobile voegen zich nu bij modellen als Verizon en Sprint op de bijgewerkte beveiligingspatch van september, naast ondersteuning voor de speciale nachtcameramodus.

OPMERKING:

Houd onze Samsung-sectie in de gaten voor meer gerelateerd nieuws en updates. Bekijk dit gedeelte voor Android 10-gerelateerde dingen.

Latest: Review Samsung S3 Mini GT-I8190 Smartphone

Next: AT&T & T-Mobile Galaxy S9 September updates bring camera night mode