10 Samsung Galaxy S10 Must Have Apps You Should Know

rinnadewatasari 11/10/2021 1355

10 Samsung Galaxy S10 moet apps hebben die je moet kennen

KENNISGEVING: We hebben een archief gemaakt van alle belangrijke ontwikkelingen met betrekking tot de Samsung Galaxy S10-reeks. We werken die pagina voortdurend bij met het laatste S10e/S10/S10+ nieuws, zodat u niet dagelijks naar informatie met betrekking tot het apparaat hoeft te zoeken. Ga hierheen om naar die pagina te gaan.

De steeds toenemende populariteit van Android wordt enorm beïnvloed door het gigantische aantal apps van derden. Met meer dan 2,1 miljoen apps die alleen via Google Play beschikbaar zijn, verslaat het door Google gemaakte besturingssysteem zelfs Apple's iOS in termen van app-beschikbaarheid.

Afbeeldingsbron: Statista (klik/tik om te vergroten)

Aan de andere kant herinneren lezers zich misschien de dood van het Windows Mobile-platform, voornamelijk vanwege het ontbreken van apps.

Samsung, een van de grootste smartphonemakers ter wereld, heeft de ondersteuning voor Windows Mobile al lang geleden laten vallen. Na een korte tijd gesleuteld te hebben aan Tizen, wijdden ze hun middelen uitsluitend aan Android voor het ontwerpen van telefoons en tablets.

De 10-jarig jubileumeditie van de Samsung S-serie, ook bekend als Galaxy S10, onthulde een aantal geavanceerde technologieën, zoals in-display ultrasone vingerafdrukscanner, 'Infinity-O'-display met geperforeerde camera's aan de voorkant en ondersteuning van 5G (via een bepaalde variant) .

Galaxy S10 5G

Samsung's skin-versie Android in de Galaxy S10, bekend als One UI, wordt vooraf geïnstalleerd met een aantal inbox-apps. Sommige gebruikers beschouwen ze als een bloatware en we hebben een artikel geschreven om te laten zien hoe die ongewenste apps kunnen worden verwijderd, zelfs zonder root.

Toch zijn mensen altijd op zoek naar innovatieve (soms funky) apps om de UX van hun telefoons te verbeteren. In een van onze vorige verhalen hebben we een aantal van dergelijke apps uitgelicht.

NiceLock, een alternatieve launcher van Samsung Good Lock-modules

In dit artikel laten we je nog een set van 10 apps zien die je moet hebben voor je Samsung Galaxy S10e/S10/S10 Plus. Zonder verder oponthoud, hier gaan we:

01 Hidey Hole

Ben je dol op de telefoon, maar kan je de perforatiegaten op het prachtige AMOLED-display niet aan? Legendarische Android-ontwikkelaar Jorrit Jongma, in de volksmond bekend als Chainfire, heeft je gedekt met zijn Hidey Hole-app.

De app verzamelt automatisch door de gemeenschap gemaakte achtergronden die 'de camera-uitsparing kunnen verdoezelen (het gat verbergen)'. Het geeft gebruikers ook de mogelijkheid om afbeeldingen opnieuw uit te lijnen / te schalen.

Schaamteloze advertentie, maar k2rx.com houdt ook een samengestelde lijst bij van deze 'perforatie'-achtergronden. Bekijk dit bericht om er een uit de collectie te kiezen.

02 Holey Light

Chainfire ontketende zijn ware potentieel door Holey Light te publiceren om de ontbrekende meldings-LED van de Galaxy S10-opstelling na te bootsen door de rand van het cameragat aan de voorkant te verlichten.

De ontwikkelaar heeft de app open source gemaakt en hij brengt voortdurend nieuwe functies en lost bestaande bugs op. Je kunt de ondersteuningsthread hier vinden.

03 Boogverlichting

Epicaliteit van XDA-leden bedacht Arc Lighting, een andere app om de meldings-LED-functies via camera-uitsnijdingsanimaties te brengen. Bovendien ondersteunt de app een overvloed aan aanpassingen.

04 Batterij Ring

Zoals je kunt voorspellen aan de hand van de naam ervan, kan deze handige kleine app een ring rond de uitsparing maken om het resterende batterijsap weer te geven.

De ontwikkelaar heeft de app echt draagbaar gemaakt, dus het zou op andere telefoons moeten werken naast de Galaxy S10-opstelling.

U kunt de app downloaden van Google Play (gratis, Pro) of XDA-forums.

05 Grenslicht

Oorspronkelijk ontwikkeld voor OnePlus 6, toont Borderlight een langzaam bewegende kleurrijke rand rond de randen van uw scherm. Je kunt het zien als een meer artistieke verbetering en als vervanging van de ingebouwde Edge Lighting-functie.

U kunt contact opnemen met de ontwikkelaar via de officiële ondersteuningsthread.

06 Wings-lettertype [Samsung]

Moe van de beperkte verzameling lettertypen die Samsung biedt? Kun je je favoriete striplettertype niet vinden in Galaxy Store? Met Wings Font kunt u kiezen uit honderden nieuwe lettertypen uit de ingebouwde lettertypecatalogus. Bovendien kunnen ze ook lokale TrueType Font (TTF)-bestanden aanleveren.

De Galaxy S10-telefoons worden ondersteund door de release candidate-versie van de app. Voor meer details en downloadlinks, klik hier.

07 bxActies

Met behulp van bxActions is het mogelijk om de Bixby-knop volledig opnieuw toe te wijzen aan elke gewenste actie of app. U kunt de knop zelfs volledig uitschakelen.

De volledige lijst met functies is als volgt:

08 Geluidsassistent

Hier komt de eerste door Samsung gemaakte app in de lijst - SoundAssistant. Voor een gedetailleerde audiobediening is dit een app die je moet hebben.

Deze app kan worden gedownload van Google Play of de Galaxy App Store.

09 Adhell3 & Disconnect Pro

Blokkeer systeembrede advertenties - check; geen root-toegang vereist - controleer; geen achtergrondservice - check; geen batterijverbruik – check!

Als je het niet erg vindt om een ​​klein aantal handmatige configuraties te configureren, kies dan voor Adhell3.

Aan de andere kant, als je het niet erg vindt om eenmalig $ 25 te betalen, zoek dan naar Disconnect Pro in de Galaxy Apps.

10 Google-camera (poort)

Jullie zouden al moeten weten hoe Google Camera-poorten de cameraprestaties drastisch kunnen verbeteren, vooral bij weinig licht.

Geïnteresseerde lezers kunnen hier compatibele Gcam-poorten vinden voor hun Snapdragon Galaxy S10-modellen (VS, Canda, Hong Kong) en Exynos Galaxy S10-modellen (rest van de wereld) hier.

Ter informatie: de Exynos-poort is een beetje inferieur dan de Snapdragon-poort, omdat maar weinig functies niet werken op de vorige.

Eervolle vermelding: Magisk

Ik weet het, ik weet het - Magisk is geen typische app. Maar als je eenmaal geroot bent met Magisk, kun je letterlijk doen wat je wilt!

Je kunt iOS-emoji's gebruiken, je opstartanimatie wijzigen, exclusieve Google Pixel-apps installeren - de lijst gaat maar door!

Already using any recommended apps? Let us know by leaving a comment below!

Facebook

Twitter

Google Plus

Pinterest

Aanbevolen

Nieuwe Gallery-app-update voor MIUI 12 voegt een groot aantal nieuwe functies toe

Xiaomi begon een paar maanden geleden met het uitrollen van de MIUI 12-update voor zijn telefoons. Hoewel de update al is uitgerold naar telefoons die in China worden verkocht, was de wereldwijde uitrol een wilde rit. Gebruikers herinneren zich misschien dat MIUI-updates voor China altijd...

Lees Verder

Nieuwe update-waarschuwing: Realme X50m, Galaxy S10 Lite & A7 (2018), Nokia 5.1 Plus, Redmi K20 Pro, Mi 9 Lite, OPPO Find X2 Pro & LG Stylo 4+

Nieuwe updates liggen voor het grijpen voor verschillende Android-apparaten. De lijst omvat Realme X50m, Samsung Galaxy S10 Lite, Samsung Galaxy A7 (2018), Nokia 5.1 Plus, Redmi K20 Pro, Xiaomi Mi 9 Lite, OPPO Find X2 Pro en LG Stylo 4+. Zie hieronder voor een uitgebreide...

Lees Verder

According to reports, Google Pixel 4 has difficulty scanning the Freestyle Libre sensor

Smartphones van vandaag zijn niet langer louter communicatiemiddelen die ze bedoeld waren toen de mobiele telefoon decennia geleden een ding werd. Tegenwoordig kun je geweldige foto's maken met telefoons, video's van hoge kwaliteit opnemen, games van pc-kwaliteit spelen en zelfs op NFC gebaseerde...

Lees Verder

Huawei Nova 4 EMUI 10 (Android 10) update uitgebracht

Het wachten is eindelijk voorbij voor de Huawei Nova 4-gebruikers, aangezien de Chinese OEM, Huawei nu de Android 10 (EMUI 10) stabiele update voor de eenheden in India zaait. Deze Huawei Nova 4 Android 10-update, samen met alle kernfuncties van Android 10,...

Lees Verder

Please enable JavaScript to view the comments powered by Disqus.

Aanbevolen

Verizon LG G7 ThinQ & V40 ThinQ Oktober beveiligingsupdate uitgerold

Spellen

[Bijgewerkt] Asus ZenFone Max Pro M2 Android 10 AOSP-ontwikkelaarsversie bèta-update uitgebracht (downloadlink binnenin)

Windows

PUBG Mobile is van plan de ondersteuning van 60 FPS te beperken tot alleen SD 765 en hoger

Spellen

Nieuwe Xiaomi Mi MIX 2S-update brengt beveiligingspatch van juli, terwijl Realme 3 bugfix OTA krijgt

Chrome OS

Abonneren

Latest: How to get notification LED on Galaxy S10, S10 Plus and S10e

Next: [16. April update] BREAKING: Support for Samsung Galaxy S10 camera ring warning light comes via third-party app